Deutsche Telekom i Microsoft uneixen forces per oferir solucions d’alt rendiment

La col·laboració és un acord estratègic per accelerar la digitalització d’empreses de tota classe

Redacció

Deutsche Telekom i Microsoft uneixen forces per oferir solucions d’alt rendiment
Deutsche Telekom i Microsoft uneixen forces per oferir solucions d’alt rendiment | Deutsche Telekom

L'empresa Deutsche Telekom s'ha unit a través de la seva divisió de serveis digitals, T-Systems, amb Microsoft. Aquesta col·laboració té per objectiu ajudar a empreses de tota mena a accelerar les seves estratègies de digitalització i millorar la producció gràcies a solucions de cloud computing d'alt rendiment, com Microsoft 365 i Microsoft Azure.

La combinació de les capacitats cloud i la intel·ligència artificial de Microsoft s'uneixen a la metodologia Cloud Migration Framework i els serveis de telecomunicacions de Deutsche Telekom. D'aquesta forma poden oferir als seus clients una millora de la productivitat, construir operacions més àgils i resistents, i oferir ofertes del núvol més ràpidament.

El núvol de computació suposa una oportunitat per reduir els costos relacionats amb la infraestructura i les solucions tecnològiques, ja que es pot augmentar la flexibilitat i accelerar la innovació. Per poder cobrir aquestes demandes es requereix una xarxa d'alt rendiment, raó per la qual T-System i Microsoft s'han unit. El CEO de T-Systems, Adel Al-Saleh ha afirmat que "aquesta associació ens permetrà millorar els serveis per als nostres clients. També ens donarem suport mútuament amb la digitalització i la construcció de xarxes".

Microsoft Azure

Per poder accelerar la innovació empresarial, Deutsche Telekom planeja migrar les seves càrregues de treball intern de TI al cloud públic de cara a 2025. Microsoft Azure és una peça fonamental per a aquest procés, ja que els treballadors de T-Systems es capacitaran per a poder gestionar i maximitzar els beneficis d'aquesta eina.

Poder moure els mainframes al núvol permetrà que les empreses puguin oferir serveis adaptats a l'evolució de les demandes dels clients sense la necessitat d'adaptar el hardware. A més, els clients tindran accés directe al núvol a través d'Azure ExpressRoute, que comporta una major agilitat gràcies a una connectivitat ràpida que permet abordar les legislacions locals en relació amb l'emmagatzematge de dades.

Resultats de la unió

L'aliança de les capacitats d'ambdues empreses representa una oportunitat per proporcionar una migració segura d'aplicacions de gran escala a empreses de totes les indústries, ja que els permetrà aprofitar l'escala global, la seguretat i els últims avenços sense necessitat de gestionar la instal·lació i el manteniment de les seves solucions tecnològiques.