Els VI Talent Cambra reconeixent l’emprenedoria tecnològica catalana

Smart Farming Labs, Wellisair WADU i Fibracat TV són alguns dels projectes guardonats relacionats amb les TIC

RedaccióACN

Els VI Talent Cambra reconeixent l’emprenedoria tecnològica catalana
Els VI Talent Cambra reconeixent l’emprenedoria tecnològica catalana | Premis Talent Cambra

Els VI Premis Talent Cambra han reconegut el hub agroalimentari d’alta tecnologia i de km0 Smart Farming Labs ubicat al Parc Agrari del Baix Llobregat, i el dispositiu de purificació de l’aire i les superfícies Wellisair WADU com dues de les principals propostes tecnològiques. Els guardons, que tenen 26 categories i reconeixen actors destacats de l'economia catalana amb la voluntat de realçar el teixit empresarial del país, s'han entregat aquest dissabte a la Sala Luz de Gas.

El jurat també ha premiat Fibracat TV per la solidesa i la clara intencionalitat del projecte, enfocat a tecnologia i dona, i el compromís amb el valor social de la igualtat.

En l'àmbit de Medi Ambient el guanyador ha estat el mètode Oryzite, que permet incorporar pellofa d'arròs en tota mena de compostos termoplàstics i en elevats percentatges i que s'incorpora en tots els plàstics de productes Seat.

En mobilitat hi ha hagut dos guanyadors ex aequo: Wallbox, que és una companyia global puntera en la càrrega de vehicles elèctrics que ha creat el carregador Supernova que és el més ràpid i barat de la seva categoria; i Ray Electronic Motors per la creació d'un escúter elèctric amb zero emissions en entorns urbans i interurbans.

Els VI Premis Talent van ser creats per la Welcome Talent Society i en aquesta edició s'han convocat conjuntament amb la Cambra de Comerç de Barcelona. El lliurament dels guardons s'ha fet en format reduït i sense públic a causa de la pandèmia.

Etiquetes