Deutsche Telekom Global Business aterra a Espanya

La nova filial del grup alemany ofereix serveis de telecomunicacions i connectivitat arreu del món

Categories:

Redacció

La nova filial de Deutsche Telekom arriba a Espanya
La nova filial de Deutsche Telekom arriba a Espanya | Pixabay

Deutsche Telekom ha anunciat que començarà a operar a Espanya a través de Deutsche Telekom Global Business. El seu objectiu és aprovisionar els serveis de telecomunicacions i connectivitat a empreses i al sector públic de tot el món amb la nova filial.

El màxim responsable de la nova unitat de negoci a Espanya serà Miguel Ángel Sánchez, que ja ha treballat per l'empresa en la delegació de T-Systems com a responsable de serveis de connectivitat. Sánchez ha afirmat que la filial "neix amb l'esperit de ser el partner en l'àmbit dels serveis de telecomunicacions que, combinant un perfil integrador i d'operador, acompanya els clients en l'adaptació del seu negoci al món digital".

Aquesta nova filial espanyola reunirà tota l'experiència i coneixement de l'empresa sobre el sector. A més, permet a Deutsche Telekom avançar en la seva estratègia global de creixement en el sector de les telecomunicacions i integrar serveis de comunicació d'empresa a empresa (B2B) en una única estructura organitzativa especialitzada, proporcionant així més flexibilitat i capacitat a totes les seves filials.

Serveis de la nova filial

Entre els serveis de telecomunicacions de la nova unitat de negoci destaquen els de connectivitat segura MPLS, SDWAN, SD LAN, solucions de col·laboració i solucions de valor afegit per als clients del grup en tot el món.

Deutsche Telekom Global Business invertirà en innovació per oferir servei a nous negocis de tipologies diferents, com l'automoció, el transport, la logística o les assegurances. A més de continuar desenvolupant solucions tecnològiques per ajudar els clients a evolucionar els seus negocis.