Meritxell Bautista rep el premi de la International Women’s Entrepreneurial Challenge Foundation

Els guardons reconeixement la tasca de visibilitzar les dones TIC de la cofundadora de Fibracat i presidenta de Fibracat TV

Categories:

Redacció

L'IWEC reconeix la feina de Meritxell Bautista per promocionar les dones TIC
L'IWEC reconeix la feina de Meritxell Bautista per promocionar les dones TIC | Cedida

La cofundadora de Fibracat i presidenta de Fibracat TV, Meritxell Bautista, ha rebut el premi International Women’s Entrepreneurial Challenge Foundation 2020 (IWEC) per la seva tasca pionera de donar visibilitat a les dones TIC en el sector de les telecomunicacions i per l’empoderament en llocs de responsabilitat. L’edició dels premis d’enguany ha reconegut la trajectòria de 40 empresàries procedents de 16 països. Les empreses que dirigeixen registren una facturació global superior als 2.000 milions de dòlars i ocupen a més de 10.000 persones.

Bautista veu en aquest guardó “una oportunitat per conèixer i establir contactes amb altres dones emprenedores de tot el món i aprendre de les seves experiències, reptes i èxits”. Ha afegit que IWEC “dona l’oportunitat de d’abanderar l’empoderament de la dona i l’emprenedoria en l’àmbit internacional i la vull aprofitar”.

IWEC és una organització internacional d'empoderament econòmic amb seu a Nova York exclusivament per a dones propietàries de negocis, formada l’any 2007 amb l'ajuda del Departament d'Estat d'EE. UU. La seva missió és desenvolupar una xarxa comercial global per a dones emprenedores exitoses, ajudant-les a obtenir i ampliar l’accés als mercats internacionals mitjançant una plataforma d’intercanvi de coneixements, experiències i connexions, per promoure el diàleg entre dones emprenedores i líders empresarials arreu del món.

L’ecosistema d’IWEC està compost per més de 43 organitzacions i 384 guardonades, que representen a empreses propietat de dones de tot el món amb uns ingressos que superen els 35.000 milions de dòlars l’any i que ocupen a més de 268.516 persones.