LiceoTIC Training, la plataforma de formació per a CIOs

Setesca llança un programa amb continguts actualitzats a les demandes del mercat i dissenyat per responsables de tecnologia d’empreses

Categories:

Redacció

Les formacions han estat dissenyades per més de 350 CIOs
Les formacions han estat dissenyades per més de 350 CIOs | Nick Morrison / Unsplash

La consultora Setesca ha llançat el programa formatiuLiceoTIC Training amb l’objectiu de millorar les competències de gestió dels CIOs. Els continguts han estat dissenyats amb el suport de més de 350 responsables de tecnologia i seran impartits en forma de cursos, seminaris i màsters per professionals de companyies nacionals i internacionals.

La formació està estructurada de manera que s’ofereixen metodologies i eines de gestió actualitzades, així com solucions de big data i intel·ligència artificial, entre altres de les innovacions més demandades del sector. A més a més, les informacions s’aniran renovant periòdicament per adaptar-se als canvis del mercat.

Els alumnes disposaran d’assessorament i podran optar a entrar a la borsa de treball de Setesca Talent. Els professionals també tenen la possibilitat de generar contingut per incloure’l a la plataforma en forma de cursos.

Etiquetes