Emporta’t una entrada per al Rebuild 2020

MetaData ofereix més de 100 passis per a la fira del sector de la construcció que se celebra del 29 de setembre a l’1 d’octubre a Barcelona

Categories:

Redacció

La fira Rebuil torna a Barcelona per presentar la innovació en el sector de la construcció
La fira Rebuil torna a Barcelona per presentar la innovació en el sector de la construcció | Rebuild

La fira Rebuild 2020arriba a Barcelona del 29 de setembre a l’1 d’octubre per presentar les innovacions en el sector de la construcció a través de la industrialització, la digitalització, la sostenibilitat de nous materials i el disseny. L’esdeveniment se celebrarà en paral·lel al Congrés Nacional d’Arquitectura Avançada i Construcció 4.0, el principal fòrum de coneixement i tendències de l’àmbit amb més de 280 experts i casos d’èxit en habitatges, hosteleria, retail, oficina o institucional, entre altres.

Entre les activitats destacades s’hi pot trobar el Talent Marketplace, el ConstructionTech Startup Forum, el BIM Summit o l’Advanced Architecture Awards, així com un showroom exclusiu amb les últimes innovacions amb empreses líders com Aedas Homes, Grupo Avintia, Baxi, Simon, Grohe, Soler & Palau, Neinor Homes, Egoin, Finsa, Saint-Gobain, Jacob Delafon, Strugal, Aldes, KLH, Siber, Thermochip, Zennio i més de 160 marques.

Com a media partner del Rebuild, MetaData ofereix 10 Premium VIP Pass amb accessos Business, el programa complet del Congrés Nacional d’Arquitectura Avançada i Construcció 4.0 i l’accés a la sala VIP.

Un cop esgotades les entrades, pots optar a un dels 100 Business Pass amb accés al showroom, al Workshop Arena, al Constru Innovation Theatre, Construction Tech Startup Forum i al Talent Marketplace, entre altres.

Per obtenir una de les teves entrades, entra aquí, introdueix el codi i selecciona la modalitat.

Per qualsevol dubte, escriu-nos a info@metadata.cat.