WhatsApp permetrà silenciar per sempre els grups

L’aplicació preveu eliminar l’opció d’un any, però manté les 8 hores i una setmana

Categories:

Redacció

imatge WhatsApp llança novetats per a aquest 2020
imatge WhatsApp llança novetats per a aquest 2020 | antonbe / Pixabay

WhatsApp incorporarà l’opció de silenciar per sempre els grups, una de principals peticions dels seus usuaris. La nova funcionalitat ja està disponible a la versió beta per a Android de l’aplicació. Fins al moment, la solució només oferia la possibilitat de bloquejar les notificacions durant un any màxim, amb alternatives a més curt termini com 8 hores o una setmana. La companyia ha decidit substituir el silenciament de 365 dies i incorporar-hi la novetat de fer-ho sense límit.

Tal com informa WaBetaInfo, WhatsApp podria habilitat l’actualizació en poques setmanes, tan bon punt la versió de prova doni bons resultats. Aquesta novetat dona resposta a una petició molt clamada pels usuaris, seguida per la possibilita d’abandonar els grups sense es notifiqui els seus membres.

Aquesta nova opció se suma a la que ja es va aplicar el passa abril del 2019, quan es va permetre que una persona pogués escollir qui el pot incloure en un grup per evitar trobar-se en una multiconversa convidat per un desconegut.

Etiquetes