El Liceu digitalitza l’òpera amb retransmissións en 4K

A través d’una plataforma i un abonament digital, l’entitat ofereix cinc produccions en directe o en diferit a tot al món

Categories:

ACN

El Liceu ofereix retransmissions de cinc òperes amb abonaments digitals
El Liceu ofereix retransmissions de cinc òperes amb abonaments digitals | ACN

El Gran Teatre del Liceu ha creat la plataforma digital Liceu+ Live per veure títols de la temporada artística des de qualsevol lloc del món. L’entitat cultural proposa retransmissions en directe a través de set càmeres 4K i un so compatible amb Dolby 5.1 amb abonaments digitals per a cinc òperes. Per a la proposta del 2022 i 2023, s’oferirà Il trovatore de Verdi, Il trittico de G. Puccini, Tosca de G. Puccini, Macbeth de Verdi i Manon de J. Massenet.

Les retransmissions en directe tindran un mestre de cerimònies que oferirà informació rellevant de l’òpera o conversarà amb algun dels protagonistes. També s’oferiran subtítols en català, castellà, anglès i en l’idioma original de l’obra. L’oferta es completa amb un xat on un moderador anirà comentant en directe la funció.

Contingut personalitzat

A banda de l’emissió en directe, la plataforma posarà a disposició dels abonats una versió premium amb les òperes editades que es podran veure tantes vegades com es vulgui. L’espectador podrà escollir amb quina de les càmeres de la realització veu l’òpera i es podrà fer seguiment de la partitura en paral·lel a la representació. També s’inclouran comentaris artístics i musicals.

L’abonament digital té un preu promocional de 40 euros per temporada. Després de la promoció passarà a 60 euros. Un abonament permet veure les cinc òperes en versió directe, en versió premium i tot el contingut de Liceu +.

El projecte s’ha impulsat a través de la plataforma audiovisual del Liceu amb la col·laboració del grup Mediapro.

Etiquetes