Clau App, gran vencedora dels Premis StartUB! de 2021

La start-up ha desenvolupat una aplicació per digitalitzar les comandes dels clients de bars i restaurants

Categories:

Redacció

Clau App està formada per estudiants de diferents universitats catalanes
Clau App està formada per estudiants de diferents universitats catalanes | @start_ub (Twitter)

La iniciativa Clau App, una aplicació creada per estudiants universitaris catalans per al sector de la restauració, ha guanyat els Premis StartUB! de 2021, la competició que organitza la unitat d’emprenedoria de la Universitat de Barcelona (UB). La start-up, que ha rebut una recompensa econòmica de 3.000 euros, ha desenvolupat un sistema que permet als clients de bars i restaurants triar, demanar i pagar els plats i aliments que desitgin, una eina que permet reduir el contacte entre usuaris i treballadors i, així, agilitzar les comandes.

El segon premi, valorat en 1.000 euros, ha caigut a les mans de Glex, una plataforma creada per l’estudiant del màster de Direcció d’E-Commerce i Màrqueting Digital de la UB, Paola Carreón, que vol facilitar els tràmits administratius i burocràtiques de les persones expatriades. D’altra banda, el jurat també ha fet una menció especial a MyMart, un prototip de sabates confeccionades específicament per a dones per tal de combinar la comoditat i el disseny alhora que permet l’ús de plantilles.

StartUB! és un projecte d’incubació de companyies emergents obert a aquells estudiants de la UB que comptin amb un projecte empresarial i busquin orientació per desenvolupar-los. La iniciativa ha impulsat start-ups com HumanITcare, Bleta o Benesit, i la nova convocatòria del projecte es troba oberta fins al 27 de febrer.