La Mobile Week Girona crea una borsa de treball per a estudiants de professions digitals

La inscripció estarà oberta a tots els participans a les activitats de l’esdeveniment, i les dades recollides es compartiran amb empreses del sector

Categories:

ACN

La Mobile Week Girona
La Mobile Week Girona | @tic

Aquest dilluns comença la segona setmana de la Mobile Week Catalunya 2021, esdeveniment repartit entre 18 territoris catalans i dedicat la privacitat a internet, les habilitats professionals digitals i el paper de la tecnologia durant la gestió les crisis. Una de les seus és Girona, i entre les diverses activitats que durà a terme la ciutat destaca la creació d’una borsa de treball centrada en feines relacionades amb el sector digital. L’eina estarà disponible per als diferents professionals que s’inscriguin a les activitats que se celebraran entre el 8 i el 9 de juliol a l’antic cinema Modern.

La borsa de treball durà el nom de BorsaMweekGirona i estarà disponible a la pàgina web de l’esdeveniment. La crida a participar-hi es fa especialment a estudiants i professionals d'informàtica, d'audiovisuals, de disseny, de creació de webs i aplicacions, de gestió de continguts, de màrqueting digital i d’altres disciplines relacionades amb el sector digital. Un cop recollides les dades de la borsa, aquestes es posaran a disposició dels agents empresarials que necessiten aquests perfils de professionals.

La Mobile Week Girona pretén impulsar i ajudar aquestes persones que busquen feina, posant-los en contacte durant aquests dos dies en un mateix entorn digital amb les empreses. Aquesta acció va dirigida a solucionar el fort desequilibri entre l’oferta d’oficis i la demanda que hi ha a Catalunya en el sector digital, ja que es calcula que el país absorbirà 10.000 llocs de treball anuals en les disciplines i perfils digitals. En els últims dos anys les empreses han fet un 80% més d'ofertes de feina i la generació de treballadors només ha augmentat un 23%.