‘Dragon Quest’ celebra el seu 35è aniversari amb l’anunci de sis nous jocs

La franquícia de Square Enix revela el desenvolupament de la seva dotzena entrega

Categories:

Redacció

'Dragon Quest', una de les sagues pioneres de videojocs de rol per torns, celebra el seu 35 aniversari
'Dragon Quest', una de les sagues pioneres de videojocs de rol per torns, celebra el seu 35 aniversari | Marc Vilajosana

Square Enix ha anunciat aquest dijous el desenvolupament de sis nous videojocs de la franquícia Dragon Quest en l’esdeveniment organitzat per celebrar el 35 aniversari del llançament de la seva primera entrega al Japó. D’entre totes les novetats, destaca la revelació de la dotzena entrega principal de la saga, Dragon Quest XII: The Flames Of Fate, una obra que, segons els seus creadors, apostarà per unes temàtiques més adultes i un to més fosc, i es publicarà de manera simultània a tot el planeta.

L’altre gran anunci de l’esdeveniment ha estat el remake de la tercera entrega de la franquícia, publicada originalment el 1988 per a la NES. Sota el nom de Dragon Quest III HD-2D Remake, la reedició d’aquest videojoc estarà desenvolupada per AMATA K.K. i el Team Asano, l’equip intern de Square Enix responsable d’obres com Bravely Default o Octopath Traveler, que exportarà el particular estil artístic del darrer joc mencionat a la saga. De la mateixa manera que Dragon Quest XII, la reedició de la tercera entrega es llançarà de manera simultània arreu del món, tot i que per ara tampoc compta amb dates de publicació.

L’empresa japonesa ha revelat també el desenvolupament de Dragon Quest Treasures, un videojoc de rol centrat en la cerca de tresors que estarà protagonitzat per Erik i Mia, dos personatges de l’onzena entrega principal de la sèrie, obra de la qual Treasures actuarà a mode de preqüela. Els altres jocs anunciats per Square Enix han estat la sisena versió de Dragon Quest X Online i la seva variant Offline, així com la creació d’una nova obra per a dispositius mòbils anomenada Dragon Quest KeshiKeshi, que serà gratuïta i se centrarà en la resolució de trencaclosques.

Etiquetes