Rebot The World, la fira mundial del coneixement tecnològic

L’esdeveniment virtual comptarà amb Al Gore, Tim Berners Lee i Vint Cerf

Redacció

Edicions anteriors de la Campus Party
Edicions anteriors de la Campus Party | Campus Party

Milers de persones d’arreu del món podran participar al Rebot The World, un nou esdeveniment virtual i internacional que reunirà experts i interessats en la tecnologia de 31 països diferents que celebraran les seves edicions de manera simultània del 9 a l’11 de juliol. Amb més de 100 transmissions alhora i de 3.000 ponents, es posarà sobre la taula el paper de la tecnologia en la societat i la seva aplicació en camps tan diversos com l’educació, la salut, el medi ambient, oportunitats laborals, ciutats intel·ligents o administració digital.

Els pioners d’Internet Al Gore, Tim Berners Lee i Vint Cerf són els convidats a la xerrada principal, programada per al 10 de juliol a les 17 hores a Espanya. Tots tres debatran sobre l'evolució de la xarxa en tots aquests anys, a més de compartir la seva pròpia visió sobre el futur que la xarxa tindrà en un moment en el qual tecnologies com el 5G o softwares com SOLID estan arribant a cada vegada més usuaris.

Reboot the World, organitzat per Campus Party, pretén consolidar-se com a punt de referència mundial on capturar tot aquest coneixement i on les noves generacions puguin fer front als problemes del present i del futur gràcies a la tecnologia, la creativitat i la innovació. Una cita que enguany impulsa una comunitat global formada per empreses visionàries, persones valentes i centres de formació.

Reiniciar el món

L’esdeveniment ha preparat un format d’activitat anomenat Call4Ideas a través del qual es demanarà als participants qu facin les seves aportacions per “reiniciar el planeta”, segons expliquen l’organització en un comunicat. Totes les propostes, juntament amb la dels experts convidats, s’analitzaran i es resumiran amb tecnologia machine learning en temps real per extreure unes conclusions que es lliuraran a les Nacions Unides.

La trobada serà gratuïta i s’accedirà a través de la seva pàgina web.

Etiquetes