Square Enix i Bandai Namco, noves altes a l’E3 2021

L’ESA anuncia 10 noves distribuidores que participaran en la fira de videojocs, que aquest any serà en format virtual

Categories:

Redacció

La principal fira de videojocs del món suma 10 noves distribuïdores per a la seva pròxima edició
La principal fira de videojocs del món suma 10 noves distribuïdores per a la seva pròxima edició

L’Entertainment Software Association (ESA) ha anunciat la inclusió de 10 noves desenvolupadores i distribuïdores de videojocs a l’edició d’enguany de l’E3, la fira de videojocs més important del món que se celebrarà en format virtual entre el 12 i el 15 de juny. Entre les noves incorporacions destaquen firmes com Square Enix (Final Fantasy, Dragon Quest, Tomb Raider), Bandai Namco (Dark Souls, Dragon Ball Fighter Z, Tekken) o Sega (Sonic, Football Manager, Persona).

"L’E3 2021 continuarà el seu llegat com a principal esdeveniment de la indústria dels videojocs, ja que afegim nous editors, patrocinadors i socis", ha expressat el president i CEO de l’ESA, Stanley Pierre-Louis, en un comunicat de l’organització. El nou llistat de participants també inclou als creadors de la saga Borderlands, Gearbox Entertainment, i als responsables de la franquícia Story of Seasons, XSEED Games. El registre d’altes el completen Verizon, Freedom Games, Devious Eye Entertainment, Turtle Beach i Binge.

D’aquesta manera, les empreses citades se sumen a les distribuïdores que ja van confirmar la seva assistència amb l’anunci de l’edició virtual de la fira, com són Nintendo, Xbox, Ubisoft, Capcom, Konami, Take-Two, Warner Bros. i Koch Media. D’altra banda, dues companyies habituals a l’esdeveniment com són Sony i Electronic Arts no hi seran presents, atès que han optat per preparar conferències pròpies independents a l’E3.

Etiquetes