BxCat Alimentació

Recinte Firal el Sucre

Carrer de la Llotja, 7

Vic

Fires i congressos

Més info:

www.bxcat.cat/

El BxCat Alimentació, una jornada dedicada a la innovació tecnològica en el sector agroalimentari i amb un enfocament especial en l'aplicació de la tecnologia blockchain, tindrà lloc el matí del 4 d'octubre al Recinte Firal el Sucre, a la ciutat de Vic (carrer de la Llotja, 7). L'esdeveniment l'organitza el CBCat (Centre Blockchain de Catalunya), de la Cambra de Comerç de Barcelona, juntament amb el CETT-UB, Barcelona School of Tourism, Hospitality and Gastronomy, i amb la col·laboració de l'Ajuntament de Vic, la Generalitat de Catalunya i Llet Nostra Alimentària.

La jornada reunirà destacats professionals del sector, empreses innovadores i experts en tecnologia per debatre els beneficis i oportunitats que la blockchain ofereix en aquest camp en creixement. L'objectiu principal de BxCat Alimentació és promoure el coneixement i l'intercanvi de sinergies en l'aplicació de tecnologies descentralitzades en el sector agroalimentari per afavorir el creixement de les empreses.

L'esdeveniment comptarà amb ponències inspiradores, taules rodones amb experts de la indústria i presentacions d'empreses del sector que compartiran les seves experiències i bones pràctiques en l'ús d'aquestse tecnologies per millorar la cadena de subministrament i la traçabilitat dels productes agroalimentaris.