WhatsApp s’actualitza per facilitar la comunicació entre els usuaris

La companyia presenta un paquet de millores per als pròxims mesos i que inclou nous ‘stickers’ i el mode fosc

Categories:

Redacció

WhatsApp llança novetats per a aquest 2020
WhatsApp llança novetats per a aquest 2020 | antonbe / Pixabay

L’aplicació de missatgeria amb més usuaris del món continua amb el llançament de millores. WhatsApp ha anunciat que en els pròxims mesos preveu aplicar canvis a la plataforma per facilitar la comunicació entre els seus usuaris i fer més atractiu el disseny, tot i que ha assegurat que la privacitat i la seguretat continuen sent una prioritat.

Tal com ha explicat la companyia al seu blog, treballen “constantment el disseny del producte per assegurar que WhatsApp continua sent una forma útil per connectar-se”. I és que les solucions de missatgeria i videotrucada han estat de les més usades durant els mesos per la pandèmia del coronavirus.

Cinc novetats

Les principals novetats que arriben a WhatsApp són:

  • Stickers animats: nou paquet per facilitar la comunicació amb recursos gràfics, més enllà del text pla.
  • Codis QR: en comptes d’agregar nous contactes a través del seu telèfon, ara serà possible fer-ho amb l’escaneig d’un codi.
  • Mode fosc: ara estarà disponible també a l’ordinador.
  • Videotrucades: en poques setmanes, serà possible mantenir videotrucades de fins a vuit participants i escollir quin d’ells ha de guanyar protagonisme a la pantalla.
  • Estats a KaiOS: els seus usuaris ara també podran tenir a l’abast aquesta eina per compartir píndoles durant 24 hores.