Google Chat gratuït per a tots els usuaris

El nou espai Workspaces serà gratuït per a tots els usuaris el 2021 i comptarà amb l’aplicació que substitueix Hangouts

Redacció

Hangouts desapareixerà i deixarà el seu lloc a Chat
Hangouts desapareixerà i deixarà el seu lloc a Chat | Google

Google dirà adeu definitivament a Hangouts amb l’oferta de Hangouts Chat de manera gratuïta a partir del 2021. El gegant tecnològic ha decidit posar a l’abast de tots els usuaris la seva solució de missatgeria instantània, disponible fins a la data només als usuaris de G Suite.

La companyia enmarca aquest moviment en la creació d’un espai de treball potent a través de Google Workspace, que ja reuneix altres eines populars com Gmail, Drive, Calendari, Document, Fulls de càlcul o presentacions. De fet, la decisió és oferir totalment Workspace de franc.

Eficient i protegida contra el ‘phishing’

La nova aplicació Chat compta amb algunes utilitats afegides com l’enviament a la safa d’entrada, una cerca ràpida, reaccions amb emoticones i respostes suggerides També s’hi inclou la possibilitat d’agendar plans compartits amb altres usuaris, col·laborar en arxius o assignar tasques, i una protecció contra el phishing en temps real com la de Gmail.

Durant la transició des de Hangouts, es migraran automàticament les converses, els contactes i l’historial de xats. S’eliminarà la compatibilitat amb Fi i amb Voice a Hangouts i les aplicacions de Missatges de Google i Voice oferiran els mateixos serveis.