Tomorrowland estrenarà mundialment a Barcelona un espectacle immersiu

‘The Great Library of Tomorrow’ proposa un viatge a través de la realitat virtual per experimentar les diverses temàtiques de la història del festival de música electrònica

Categories:

ACN

El festival estrenarà a escala mundial la seva experiència de realitat virtual a l'espai immersiu Aribau de Barcelona
El festival estrenarà a escala mundial la seva experiència de realitat virtual a l'espai immersiu Aribau de Barcelona | Tomorrowland

El festival de música electrònica Tomorrowland ha escollit Barcelona per estrenar a escala mundial una nova experiència immersiva. L’espectacle, anomenat The Great Library of Tomorrow, es podrà veure a l’espai immersiu Aribau a partir del 15 de desembre, segons ha explicat l’organització en un comunicat. La iniciativa permetrà endinsar-se als diferents mons i temàtiques de la història del certamen, des del World of the Great Tree al Realm of Melodia.

Des del festival han assegurat que l’espectacle immersiu permetrà experimentar com les històries del Tomorrowland cobren vida, amb les temàtiques que cada any s’exposen al festival. “The Great Library of Tomorrow ofereix ara una nova manera d'endinsar-se en capítols icònics de la història de Tomorrowland i explorar mons virtuals com mai”, es llegeix a la nota.

El recorregut de l’experiència té una duració d’una hora per uns espais de més de 1000 m² amb diverses instal·lacions d'art digital. L'experiència permetrà al visitant explorar algunes de les característiques, valors i objectes clau de Tomorrowland, captar-ne l'ADN i entrar de ple als altres regnes mítics per viure “una experiència col·lectiva en un metavers de realitat virtual d’una forma única i sense precedents”.