El BNEW reunirà fins a 600 ponents per debatre el futur de l’economia 4.0

El Consorci de la Zona Franca celebrarà la tercera edició de l’esdeveniment entre el 3 i el 6 d’octubre al DFactory de Barcelona

RedaccióACN

L'esdeveniment tractarà temàtiques com la digitalització industrial, l'economia circular i la mobilitat urbana
L'esdeveniment tractarà temàtiques com la digitalització industrial, l'economia circular i la mobilitat urbana | Cedida

La tercera edició de la Barcelona New Economic Week (BNEW), organitzada pel Consorci de la Zona Franca de Barcelona (CZFB), torna a la presencialitat i reunirà entre els pròxims 3 i 6 d'octubre fins a 600 ponents al DFactory, on abordaran diferents temes de l'economia 4.0. Els participants oferiran 180 hores de contingut distribuïdes en 130 panells, sessions i debats per tractar qüestions com la digitalització industrial, la mobilitat urbana o l'economia circular. Els impulsors afirmen que es vol dotar la tercera edició de l'esdeveniment d'un "caràcter disruptiu" amb l'objectiu de reunir i dirigir les transformacions tecnològiques i econòmiques a escala mundial.

Segons han informat els organitzadors, les sessions es dividiran en set temàtiques diferents, que portaran per nom: BNEW Digital Industry, BNEW Real Estate, BNEW Mobility, BTalent, BNEW Sustainability, Invest i Experience. Per tal de mantenir el caràcter híbrid de l'esdeveniment, el CZFB ha concretat que totes les conferències es podran seguir també en línia. "Amb aquesta nova edició volem analitzar la transformació que està vivint cada sector en l'avanç cap a la nova economia i resulta imprescindible comptar amb el coneixement i l'experiència dels millors experts en cada àrea", ha assenyalat el delegat especial de l'Estat al CZFB, Pere Navarro.

El BNEW comptarà amb la presència de figures rellevants de l’administració pública com la secretària d'Estat d'Energia del Ministeri de Transició Ecològica, Sara Aagensen; el director general de la Direcció General de Trànsit, Pere Navarro Olivella, o el secretari general d'Indústria del govern espanyol, Raül Blanco. També intervindran experts en sostenibilitat com la directora executiva de Greenpeace Espanya, Eva Saldaña; representants del sector privat, com la directora general i directora mèdica de HEALTH XL, Chandana Fitzgerald, i el director general d’ALISYS, Daniel Setó, els quals discutiran sobre temes relacionats amb la indústria 4.0, els centres d’R+D tecnològica, la intel·ligència artificial i la internet de les coses, entre altres.