La xarxa internacional Women in Tech arriba a Catalunya

Tech Barcelona liderarà la divisió territorial de l’organització, que des de 2018 ha ajudat a més de 200.000 dones arreu del món

Categories:

Redacció

Women in Tech Barcelona està oberta a les persones i entitats que hi vulguin col·laborar
Women in Tech Barcelona està oberta a les persones i entitats que hi vulguin col·laborar | Departament de la Vicepresidència i Polítiques Digitals i Territori

L’organització internacional sense ànim de lucre Women in Tech compta des d’aquest dilluns amb un capítol a Catalunya liderat per l’associació Tech Barcelona. L’entitat, centrada en erradicar de la bretxa de gènere, treballa per fomentar la presència de les dones en el sector tecnològic a través de l'Objectiu de Desenvolupament Sostenible (ODS) 5b: assolir la igualtat de gènere aprofitant les tecnologies.

Nascuda el 2018, Women in Tech busca empoderar les nenes i les dones del sector tecnològic a través de diverses línies d’actuació que ja han impactat a 200.000 persones arreu del món. El nou capítol català de l’organització, Women in Tech Barcelona, ha establert un pla d’actuació d’un any que contempla la promoció d’esdeveniments i l’organització d’activitats d’emprenedoria, networking i de programes de mentoratge i formació. “Tenir role models és fonamental per generar canvi i aprofitarem tota la nostra estructura d’activitats, comunitat i continguts per fer-ho possible”, ha apuntat la directora de desenvolupament corporatiu de Tech Barcelona, Mar Galtés.

D’acord amb el Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori, la iniciativa tindrà un caràcter obert, de manera que accepta la participació de tota persona o entitat que hi vulgui col·laborar, sigui com a voluntàries o com a mentores. De fet, l’entitat organitzadora ja ha creat un enllaç per sumar-se al projecte.

Etiquetes