Oculus Quest 2, les ulleres de realitat virtual de Facebook

Es filtren les primeres imatges del nou model del dispositiu

Categories:

Redacció

Les Oculus Quest haurien d'haver sortit al mercat a finals del 2020
Les Oculus Quest haurien d'haver sortit al mercat a finals del 2020

Les imatges filtrades per WalkingCat de les noves ulleres de realitat virtual de Facebook, les Oculus Quest 2, mostren un disseny totalment renovat en comparació a l’anterior dispositiu. Les novetats més clares són el seu color blanc i una forma més esvelta i fàcilment adaptable a la fisonomia de cada usuari.

Tot i que la companyia no ha emès cap informació fins al moment sobre la tecnologia, alguns mitjans apunten que les ulleres no incorporaran el control IPD, que permet ajustar la distància entre les lents. Com tampoc s’ha confirmat el nombre de càmeres que finalment incorporaran.

Sense data de llançament

La companyia no ha desmentit ni ratificat que aquestes imatges mostrin el prototip definitiu de les Oculus Quest 2. Tampoc sobre la data de llançament al mercat. El passat mes de maig, Bloomberg va anunciar que Facebook es trobava en plena fase de desenvolupament del dispositiu, pel que la seva sortida podria ser a curt termini.

L’empresa de Mark Zuckerberg preveia inicialment tenir les Oculus Quest 2 enllestides a finals del 2020, una data que s’ha vist modificada per la crisi sanitària de la covid-19.