Un altaveu per al talent femení a les TIC

‘Women Approved’ centra el 12è capítol del programa de la mà de Cisco en la visibilització de les capacitats i habilitats de les dones en el sector tecnològic

Categories:

Redacció

Un altaveu per al talent femení a les TIC
Un altaveu per al talent femení a les TIC | MetaData

El sector de les TIC està dominat per homes i són poques les dones que aconsegueixen arribar a posicions de lideratge. Els motius en són diversos i la confiança és un d’ells, com es va detallar en l’anterior capítol de Women Approved. En l’episodi d’aquesta setmana, el programa entrevista Xavier Massa de Cisco per identificar mecanismes que ajudin a visibilitzar el talent femení.

Women Approved és un programa del CTecno, emès per Fibracat TV i dirigit per Laia Arcones i Eli Abad, amb l'objectiu d'aconseguir un sector tecnològic en què la presència de la dona sigui una normalitat i visibilitzar iniciatives d'èxit implantades en les organitzacions. Durant 15 capítols coneixem les barreres que tenen les dones a les empreses i entrevistem empreses del sector tecnològic per conèixer les seves millors pràctiques en la matèria d’igualtat.

Amb el suport del Departament de la Presidència de la Generalitat de Catalunya.

 

 

Etiquetes