Innovar en la tecnologia dels plàstics

ChemPlast celebra la pròxima edició del 23 al 25 de març de 2021 per presentar les últimes innovacions del sector

Categories:

Redacció

ChemPlast presentarà la innovació en el sector del plàstic
ChemPlast presentarà la innovació en el sector del plàstic | Cedida

ChemPlast torna a l’IFEMA de Madrid amb una nova edició del 23 al 25 de març de 2021 per convertir-se en l’escenari d’innovació i tecnologia per als nous plàstics. El sector encara el repte de dissenyar nous materials més sostenibles d'acord amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de les Nacions Unides.

A la fira es donaran a conèixer les últimes novetats en maquinària, robòtica i matèria primera destinades a millorar la productivitat, amb l'objectiu d'impulsar les vendes en el primer trimestre de 2021. Congregarà a més de 7.000 professionals d'indústries diverses i es debatrà, a través del Congrés Europeu d'Enginyeria del Plàstic, sobre la implantació de la indústria 4.0 en el sector de la transformació del plàstic, compartir tendències, novetats i noves tecnologies per a impulsar la competitivitat del sector.

La zona exporitiva del recinte comptarà amb més de 200 companyies, una àrea congressual i activitats de networking com Leadership Summit, el Fòrum d'Economia Circular o els ChemPlast Awards.

De manera simultània, se celebrarà el Pick&Pack, l'esdeveniment professional especialitzat en la indústria del packaing i la intralogística, i que acollirà dos congressos de manera paral·lela: el Congrés Nacional d'Embalatge 4.0 i el European Intralogistics Summit 2020.