Gamelab Barcelona 2020: virtual i gratuït

La fira de videojocs manté les dates previstes, però canvia al format digital per adaptar-se a la crisi de la covid-19

Categories:

Redacció

El Gamelab manté les dates per al 2020 i canvia al format virtual per la pandèmia del coronavirus
El Gamelab manté les dates per al 2020 i canvia al format virtual per la pandèmia del coronavirus | Gamelab

La fira de videojocs Gamelab Barcelona 2020 canvia de format i oferirà totes les seves activitats de manera virtual. L’organització del congrés ha anunciat que manté les dates, del 23 al 25 de juny, amb un nou format digital i amb accés gratuït en gran part del programa per garantir les mesures de seguretat establer-tes per la crisi de la covid-19.

En un comunicat, l’organització ha ressaltat el seu objectiu de mostrar “el suport a la indústria i als amants de l’oci digital que han donat suport a la cita al llarg de la història, per tornar a Barcelona amb més força en les próximes edicions”. Per quest motiu, han proposat oferir la inscripció a les conferències principas sense cap mena de cost i aplicar un 80% de descompte en les activitats especialitzades, com el networking per a empreses.

Personalitats influents com Shigeru Miyamoto (Super Mario Bros i Leged of Zelda) o Jade Raymon (Assassin’s Creed i Spliner Cell) han format part dels convidats a la fira. Malgrat que encara no s’ha fet oficial la llista de protagonistes d’enguany, l’objectiu és mantenir el llistó ben alt malgrat que les circumstàncies han obligat a redefinir la cita.

El Gamelab, que se celebra a Barcelona des del 2011, aquest any tornarà a celebrar els Premis Nacionals a la Indústria del Videojoc. Els guardons sumaran la seva desena edició d’una manera especial: de forma virtual.