Gen Z: entreteniment i identitat digital

En línia

Conferències

Més info:

www.upf.edu/web/alumni/2023ambullsupf-genz-entreteniment-identitat-digital

El dijous 8 de juny, de 9.30 h a 11.00 h, la UPF organitza un debat sobre l'entreteniment i la identitat digital en la generació Z en una nova sessió del cicle de webinars 2023 Amb Ulls UPF, per analitzar els reptes i les tendències del món actual amb la mirada d'alumni i professorat UPF, amb l'expertesa de:

  • Joana Girona, alumni UPF del Grau en Periodisme, és productora a Tardeo, el programa de cultura i actualitat de Radio Primavera Sound. Paral·lelament, col·labora en altres mitjans com S Moda d'El País, el Diari Ara o CCCB Lab, on escriu sobre cultura digital
  • Ona Anglada Pujol, alumni UPF del Grau en Comunicació Audiovisual i el Màster Universitari en Recerca en Comunicació Social, és investigadora predoctoral al Departament de Comunicació de la UPF. Les seves àrees de recerca són els fans, la cultura popular i els estudis LGBTIQA+. És cocreadora i guionista de la sèrie Les de l'hoquei (TV3 i Netflix, 2019-2020)
  • Mittzy Arciniega Cáceres, alumni UPF del Doctorat en Comunicació, és professora i investigadora postdoctoral del Departament de Comunicació de la UPF. També és coordinadora científica i project manager del projecte H2020 SMOOTH i el projecte Erasmus + ComPra, en els quals vincula educació i comunicació. Les seves àrees de recerca són la representació mediàtica de la joventut i el gènere, l'educació mediàtica i l’educomunicació especialment amb poblacions en contextos vulnerables.