Poblenou Fàbrica / Fabrica

Ca l'Alier

Carrer de Pere IV, 362

Barcelona

Entreteniment

Més info:

fablabbcn.org/calendar/poblenou-fabrica-cat

Descobreix una exposició-laboratori única a través de la història de la fabricació local del Poblenou. Una experiència interactiva que promou el potencial inclusiu i divers del districte, i revela com s’ha transformat el caràcter productiu del barri al llarg de les dècades. Del 5 de maig al 15 de juny a Ca l’Alier.

‘Poblenou Fàbrica / Fabrica’ presenta un retrat evolutiu del territori a través de la seva memòria col·lectiva en un homenatge al seu passat, present i futur. Des de Fab Lab Barcelona, presenten l’oportunitat de descobrir la transformació de la fabricació local.

L’exposició, situada a Ca l’Alier, permet al visitant entrar físicament pel passat i sortir pel futur (o viceversa) per a experimentar la transformació del Poblenou, d’un territori de fàbriques, a un col·lectiu de persones que fabriquen. Els materials utilitzats s’han obtingut localment amb materials reciclats de forma sostenible.

Embarca’t en un viatge revelador a través de l’artesania i la tecnologia i dels elements tangibles i intangibles del veritable patrimoni industrial que conformen el primer arxiu viu de Poblenou.