Attracting and Retaining Talent in the Cybersecurity Market

BCN Cybersecurity Congress 2023 (Gran via Venuel Hall 4)

Fira Barcelona Gran Via, Av. Joan Carles I, 64

08908 L'Hospitalet de Llobregat, Barcelona

Fires i congressos

Més info:

dca.cat/ca/esdeveniment/attracting-and-retaining-talent-cybersecurity-market/

Un dels principals desafiaments en el sector de la ciberseguretat és la captació i retenció de talent tecnològic. L’objectiu de la jornada “Attracting and Retaining Talent in the Cybersecurity Market”, organitzada per la DCA-Ciberseguretat, és doble. Per una banda, es debatrà sobre les principals problemàtiques en el reclutament, contractació i retenció de talent en empreses de ciberseguretat. Per l’altra, s’analitzaran estratègies d’èxit implementades per a organitzacions amb diferents rols dins del procés de captació i retenció de talent, sobretot el talent més jove: Fundación Good Job, ISACA Chapter Barcelona, Agència de Ciberseguretat de Catalunya, Universitat Politècnica de Catalunya i Ackcent Cybersecurity. La jornada se celebrarà l’1 de febrer de 12.00 h a 12.45 h a l’Espai Hacking Village del BCN Cybersecurity Congress.

L’activitat s’adreça a totes les organitzacions interessades en la creació, captació i retenció de talent, que podran conèixer de primera mà iniciatives que s’estan duent a terme en aquest àmbit i resoldre in situ dubtes sobre la temàtica.

La jornada s’emmarca en el conjunt d’activitats de la DCA-Ciberseguretat organiza en el al Barcelona Cybersecurity Congress, que se celebra del 31 de gener al 2 de febrer al Recinte Fira Barcelona Gran Via. El Barcelona Cybersecurtiy Congress, organitzat per l’Agència de Ciberseguretat de Catalunya i Fira Barcelona, és l’esdeveniment líder en l’àmbit de la ciberseguretat Catalunya i un punt de trobada per compartir i trobar solucions reals a reptes i necessitats del sector.

Programa
12.00 h – Benvinguda
Sra. Angela Lalatta, responsable de la Comunitat de Ciberseguretat de la DCA
12:05 h – “Attracting and Retaining Talent in the Cybersecurity Market”
Sr. Tomàs Moré, Responsable de Línia de Servei (RLS) a Servei de cultura de la ciberseguretat a l’Àrea Centre d’Innovació i Competència en Ciberseguretat
Sra. Rosa Ortuño, Vicepresidenta a ISACA Chapter Barcelona
Sr. César López, president a la Fundación Good Job
Sr. Manel Medina, Director del Màster en Cybersecurity Management de la UPC School
Sra. Marina Giménez, Talent Manager a Ackcent Cybersecurity
12:40h – Precs i preguntes
12:45h – Fi de la jornada