La importància dels continguts en les estratègies digitals 2021

Formació

Més info:

go.oracle.com/LP=104784?src1=:em:lw:ie:pt::SEV400117899?elqTrack=true&elq_mid=181964&sh=261823262412091213312634302916&cmid=WWMK201203P00299

 

Les empreses demanen una plataforma de continguts nascuda en el núvol, moderna i optimitzada per a arquitectures “headless”

Moltes empreses ja prescindeixen dels canals físics, optant per la seguretat i comoditat dels canals en línia. Per a poder competir en aquest nou món “digital-first”, és essencial poder oferir-los experiències personalitzades basades en continguts rellevants i contextuals.

Les empreses treballen per a incrementar l'arribada als clients a través de múltiples canals digitals, maximitzant la inversió en aquestes solucions tant des del punt de vista econòmic com des del punt de vista del “time-to-market”.

  • Com resoldre aquests reptes i transformar la manera de fer arribar als clients els continguts i imatge de la companyia?
  • Saps si tens continguts suficients per a oferir als teus clients experiències personalitzades?
  • Pots publicar nous continguts, dirigit a sol determinats segments de clients, en temps real, no sols en la Web, però també en les seves apps mòbils, en les xarxes socials, en les campanyes de màrqueting per correu i SMS, a la teva botiga eCommerce, i en els sistemes post-venda com la Web de suport i el call center?

Uneix-te al nostre Webcast en directe, on compartirem més detalls sobre les tendències que estan veient els nostres clients en el camí cap a “digital-first” i com estan afrontant aquests reptes amb Oracle Content, la plataforma moderna de gestió de continguts de Oracle.

En aquest Webcast presentarem:

- Tendències en la gestió de continguts per a 2021
- Respostes i solucions a aquestes tendències
- Roadmap i visió de Oracle Content
- Casos reals de clients

COMPTE CLOUD GRATUÏTA

Només per assistir a aquest Webcast, cada participant rebrà un compte cloud de proves amb $500 de crèdits.