Taller pràctic amb el CDTI sobre els aspectes legals i financers de l’Horizon Europe

ACCIÓ

Passeig de Gràcia, 129

Barcelona

Formació

Més info:

agenda.accio.gencat.cat/cercador/-/actes/2022/11/29/1457581/taller-practic-amb-el-cdti-sobre-els-aspectes-legals-i-financers-de-lhorizon-europe?utm_source=AG&utm_medium=404-agenda-16&utm_campaign=enviament-agenda

Vols conèixer els aspectes legals i financers de l’Horizon Europe?

En aquest taller presencial a Barcelona, coneixerem totes les novetats en les regles de participació a Horizon Europe un any després del llançament de les primeres convocatòries.

Per fer-ho, ens acompanyarà l'equip de NCP (Punts de Contacte Nacionals) d’Horizon Europe especialitzats en temes legals i financers.

Aquest taller pràctic consta de dos blocs:

BLOC 1: Presentació de les metodologies de càlcul de costos, les novetats en terceres parts i noves formes de finançament com el model Lump Sum.

BLOC 2 (opcional): Reunions individuals amb els NCP, a partir de les consultes enviades prèviament. Per sol·licitar la teva reunió, omple el formulari d'inscripció d'aquesta pàgina i formula la teva consulta, que ha d'estar relacionada amb aspectes legals o financers de la teva proposta de projecte EU d'R+D. Les reunions amb CDTi seran presencials, en acabar la sessió, i tindran una durada aproximada d'uns 20 minuts.

Els gestors d’ACCIÓ avaluaran la teva proposta i es posaran en contacte, via correu electrònic, per confirmar-te l’hora de la reunió.