VAG Experience 2022

Institut Montsià // La Unió Filharmònica

Carrer Madrid, 35-49 // Carrer Miralles, 4

Amposta

Fires i congressos

Més info:

vag.cat/

Torna l’aposta per la cultura dels videojocs. El primer esdeveniment cultural del país tornarà a ser present a Amposta del dijous 29 de setembre al dissabte 1 d’octubre de 2022. Un esdeveniment que, com cada any, pretén apropar el món dels videojocs i l’oci digital per ensenyar què hi ha darrere d’aquesta indústria: programadors, dissenyadors, compositors de música… Et sorprendrà veure com els videojocs van més enllà del fet de jugar.

En l’edició de 2022, les temàtiques principals seran els eSports i la ciberseguretat en el món dels videojocs. Com a novetat d’enguany, la VAG Experience acollirà l’IndieDevPlay, una mostra realitzada amb la col·laboració d’IndieDevDay en què diversos estudis independents estaran presents al Casal Municipal d’Amposta. Podràs provar els seus jocs i parlar amb els seus creadors.

El cicle de conferències que, habitualment se centrava el dissabte la tarda, aquest any agafa un nou format i es trasllada al divendres 30 de setembre al matí entre les 9:30 i les 13:30 hores. En aquest cicle de conferències, participaran ponents de primera talla mundial, com Martin Vigo i Alexis Porros, creadors del podcast sobre ciberseguretat de parla hispana amb més seguidors: “Tierra de hackers”, entre d’altres. També es realitzaran, com cada any, les conferències en l’acte inaugural de divendres a la tarda a les 18:30 hores, on participaran: Carles Bonet docent i investigador en serious games, concretament en el sector eHealth i Carles Anyó, director de l’INS Montsià. Cèlia Miguel Álvarez, directora de màrqueting de la Lliga de Videojocs Professional (LVP) o Alexis Porros i Martin Vigo, experts en ciberseguretat.