El català als videojocs: una partida per guanyar

Cotxeres del Palau Robert

Passeig de Gràcia, 107

Barcelona

Conferències

Més info:

llengua.gencat.cat/ca/detalls/noticia/El-catala-als-videojocs-una-partida-per-guanyar-00001

La Secretaria de Política Lingüística, amb el suport de la Direcció General de Cultura Digital, organitza la primera taula rodona “El català als videojocs: una partida per guanyar”, que tindrà lloc dimarts 12 de juliol a les 18 hores, a les Cotxeres del Palau Robert de Barcelona. Al web vdjoc ja hi ha disponible el formulari d’inscripció.

Xavier Vila, secretari de Política Lingüística, i Marisol López, directora general d'Innovació i Cultura Digital, obriran la trobada, que pretén impulsar el debat entre experts vinculats al món dels videojocs, per analitzar el panorama actual i reflexionar al voltant de les millors opcions per incrementar el català en aquest sector estratègic.

Conduïda per la periodista Mariola Dinarès, la taula rodona planteja un primer bloc sobre indústria i consumidors i un segon bloc sobre les comunitats de jugadors. Com a ponents, hi intervindran Marc Angrill, comissari de Nova Pantalla i director de Lúdica; Roger Mitats, director de 3DNassos; Gina Tost, vicepresidenta de DeviCAT i directora europea d’IGG; Mariona Valls, cofundadora de Mango Protocol; Roger Baldomà, creador de Va de Jocs; Maria Casaña (Desa), col·laboradora de Gaming.cat; Francesc G. Parisi, creador del Projecte Ce Trencada, i Norman López (LópezNorman44) i Laia Nerín (GufoLove), jugadors en directe en català a Twitch.