Webinar: Edusat, un recurs educatiu per l'observació de la Terra

Formació

Més info:

www.udg.edu/ca/sigte/detall-activitats/eventid/16222

Edusat és una plataforma web de recursos educatius en l’àmbit de l’observació de la Terra. Es tracta d’un espai web educatiu obert i  disponible per a tota la comunitat, que facilita la divulgació i comprensió de la ciència de la Teledetecció a un públic no especialitzat. Acadèmics, professionals i ciutadans disposaran d’un recurs en el qual s’exposa el potencial de la teledetecció, que s’aplica a diferents casos pràctics per a l’anàlisi d’esdeveniments naturals i de problemàtiques mediambientals.

Programa:

  • 10.30-10.45h: Benvinguda i presentació del projecte Edusat a càrrec Gemma Boix, directora del SIGTE-UdG i Josep Vila, director científic del Campus de Patrimoni Cultural i Natural. 
  • 10.45-12.00h: Presentació del web Edusat, com explorar la Terra a través de imatges de satèl·lit? a càrrec de Carla Garcia-Lozano, investigadora UdG i Laura Olivas, activitats formatives i comunicació al SIGTE-UdG 
  • 12.00-12.30h: Edusat, un recurs pedagògic de recerca i de divulgació ambiental, a càrrec de Carolina Martí, directora de l’Institut de Medi Ambient, UdG.