BNEW 2023

DFactory Barcelona (Polígon Industrial de la Zona Franca)

Carrer 27, 10-16

Barcelona

Fires i congressos

Més info:

www.bnewbarcelona.com/cat/index.html

El Barcelona New Economy Week - BNEW és un esdeveniment B2B físic i digital que aglutina esdeveniments singulars de Proptech, Indústria Digital, Mobilitat, Sostenibilitat, Talent, Health i Experience tots ells amb un denominador comú: la nova economia.

BNEW és un esdeveniment diferent i únic per ser el primer amb caràcter híbrid: un esdeveniment físic que es recolza en una plataforma digital, per a facilitar la presència de persones de tot el món.

La quarta edició de BNEW comptarà amb set sectors transcendentals per a la nova economia, alguns dels quals ja han estat representats des de l’inici de l’esdeveniment en 2020. Aquest format permet arribar alhora als professionals dels diferents sectors econòmics, a les indústries, a les petites i mitjanes empreses, a les grans corporacions, a les Administracions i Institucions i a start-ups.

Després de l’èxit de la passada edició, BNEW 2023 repeteix escenari al DFactory Barcelona, un edifici singular de la ciutat de Barcelona amb espais oberts, diàfans, digitals, i compromès amb l’Agenda 2030. Un esdeveniment rupturista i innovador que aposta per les possibilitats, noves formes i canvi de paradigma econòmic que ofereixen les noves tecnologies. I tot això a Barcelona, la ciutat de referència a Europa de la
nova economia, que aposta fermament per aquesta nova manera de fer les coses i que compta amb un ampli ecosistema empresarial 4.0.